Koulutusten haku ja hinnat

Seuraavat rakennusterveysasiantuntija- (RTA 45 op) ja sisäilma-asiantuntijakoulutukset (SISA 25 op) alkavat 23.10.2019. Hakuaika on 10.8.-30.9.2019.

Rakennusterveysasiantuntijan ja sisäilma-asiantuntijan henkilösertifikaatin hakijalta edellytetään määriteltyä peruskoulutusta, työkokemusta ja valmentavan koulutuksen suorittamista kokonaisuudessaan. Lisätietoa Eurofins Expert Services Oy:n sivuilla (RTA ja SISA)

Koulutuksiin hakiessa etusijalla ovat ne hakijat, joiden peruskoulutusvaatimus täyttyy.


HINNAT 2019 alkaneissa koulutuksissa

Rakennusterveysasiantuntijakoulutus (RTA) 13 500 € + alv 24 %,
verollinen myyntihinta 16 740 €.

Sisäilma-asiantuntijakoulutus (SISA) 9 800 € + alv 24 %,
verollinen myyntihinta 12 152 €. 

Kosteusvaurion kuntotutkijan (KVKT)  täydentäminen RTA:ksi  5900 € + alv 24 %
verollinen myyntihinta 7 316 €. 

Hinta sisältää koulutuksen, henkilökohtaisen opetussuunnitelman (HOPS) sekä mahdollisen AHOT-käsittelyn, opinnäytetyön/näyttötyön ohjauksen ja päätösseminaarin. Verkko-oppimisympäristöstä löytyvät opinto- ja lähdemateriaalit. Koulutus laskutetaan useammassa erässä.

Sosiaali- ja terveysministeriöltä tukee kuntien terveydensuojeluviranomaisten kouluttautumista rakennusterveys- ja sisäilma-asiantuntijaksi. Tuki on ollut max. 3000 €/viranomainen. Työllisyysrahastolta voi tietyin ehdoin hakea myös aikuiskoulutustukea, niin palkansaaja kuin yrittäjäkin.

Aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisessa ja tunnustamissa (AHOT) noudatetaan Valviran ohjeistusta ja käytetään hakemuslomakkeita tarvittavien liitteiden kanssa (RTASISA).  Aiemmin hankitun osaamisen arviointi tehdään koulutuksen alkaessa henkilökohtaista opintosuunnitelmaa (HOPS) tehdessä. Erikseen pyydetystä Ahot-käsittelystä peritään 400 €+ alv, verollinen hinta 496 €. Hyväksi luettu opintojakso vähentää opintomaksua 240 € / opintopiste.

Myös RTA-opinnäytetyöhön voidaan soveltaa AHOT-menettelyä. Kokenut henkilö voi esittää hyväksyttäväksi opinnäytetyöksi enintään viisi vuotta vanhan esim. tutkimusraportin, korjaussuunnitelman tai opinnäytetyön. Kysy lisää suunnittelijalta.

RTA- ja SISA-koulutuksista on mahdollista suorittaa myös yksittäisiä opinto-kokonaisuuksia ja hinta määräytyy niiden perusteella.

KÄYTÄNNÖT JA PERUMISEHDOT 

Koulutukseen valituille myönnetään koulutuksen opetussuunnitelman mukainen opinto-oikeus, jonka aikana opiskelija voi suorittaa opintonsa päätökseen.

Koulutuspaikan vastaanottaminen tulee vahvistaa valituksi tulemisen jälkeen. Mikäli vahvistettu opiskelupaikka perutaan 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkua, perumismaksu on 1000 € (+ alv). Jos pitkäkestoisen koulutukseen osallistuminen perutaan myöhemmin tai ei saavuta koulutukseen, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Esteen sattuessa samasta yrityksestä tai organisaatiosta voi osallistua toinen henkilö.

Aducate pitää oikeuden siirtää aloitusajankohtaa, mikäli ryhmäkoko ei täyty. 

Katso yksittäisten koulutuspäivien ja seminaarien perumisehdot  

Ajankohtaista 

-

Syksyllä 2019 alkavat RTA (45 op) ja SISA (25 op)

-

Voit täydentää kosteusvaurion kuntotutkijan (KVKT) pätevyyden RTA:ksi

-

Psykososiaaliset kysymykset kärjistyneissä sisäilmaongelmissa

   

Jätä yhteystietosi, mikäli olet kiinnostunut RTA tai SISA koulutuksista:

 

tai ota yhteyttä:

Suunnittelija, yhteyshenkilö Tiina Pyrstöjärvi,
tiina.pyrstojarvi@uef.fi, 040 355 3921